اهل سنت
فاروق فرساد – کردستان (سقز)
ایشان متولد سال ۱۳۴۰ هـ . ش شهرستان سقز استان کردستان بودند. وی در سال ۱۳۵۷ پس از آشنایی با استاد مفتی زاده به مکتب قرآن پیوست. وی به دلیل استعداد و علاقه زیاد در زمانی نسبتا کوتاه خود را به سطح دیگر استادان و معلمین مکتب قرآن رساند. در سال ۱۳۶۱ هـ ش …
علامه احمد مفتی زاده – کردستان (سنندج)
احمد مفتی زاده در بهمن ماه سال ۱۳۱۱ هـ.ش در خانواده ای اهل علم و فرهنگ مشهور به خانواده ی مفتی در سنندج چشم به جهان گشود. وی فرزند محمود مفتی و ایشان نیز فرزند علامه عبد الله دشه ای میباشند که وی نیز اهل روستای دشه از توابع شهرستان پاوه بوده که بعدها در …
استاد محمد ربیعی – کرمانشاه
قاری معروف جهان اسلام ایشان از علماء و نویسندگان سرشناس کردستان و امام جمعه یکی از بزرگترین و قدیمیترین مساجد اهل سنت کرمانشاه بودند. شادروان مرحوم ملا محمد ربیعی فرزند مرحوم ماموستا ملا عبد الحکیم در سال ۱۳۱۱ هـ ش در قریه در اسپ دیواندره متولد شد. وی در سن ۵ سالگی قرآن را در …
عبد الرحیم شاهوزهی – زاهدان
در بین راه کرمان و زاهدان پاسداران انقلاب خمینی او را می گیرند و ماشین را واژگون میکنند و چندین ضربه به سر ایشان وارد میکنند تا ضربه مغزی میشوند و ایشان به شهادت میرسند و جسد ایشان را کنار ماشین رها می سازند.
دکتر على مقدم – آذربایجان شرقی (تبریز)
پزشک آگاه و موحد که سه آثار دینی از وی بجای مانده است: ۱ شناخت انسان ۲ ارمغان حج – دیباچه ای بر عرفان مولانا این دانشمند عالیقدر مقاله ای درباره صدق ابوبکر صدیق مینویسد و دامنه فعالیت خود را گسترش میدهد و با دکتر یوسف شعار و پیمان شعار و مفسر بزرگ قرآن عبدالمجید …
دکتر علی مظفریان – شیراز
شهید به اذن الله، دکتر علی مظفریان پزشک و جراح ارتوپد در اسفند ماه سال ۱۳۲۵ هـ.ش در شهر کازرون تقریبا ۲۵۰ کیلومتری شمال شرقی شیراز در خانواده ای که پایبند به اصول و معتقدات شیعه بودند پا به عرصه وجود گذاشت پدرش مردی متین و موقر و کارمند یکی از ادارات دولتی بود که …
امیر حیاوی – آبادان
امیر رضا حیاوینسب، در خردادماه ۱۳۵۶ هـ.ش در آبادان در خانواده ای که از نظر مالی چندان در سطح بالایی نبودند به دنیا آمده است. پدرش عبدالنبی در ابتدا در کشتیهای مختلف ملوان بود و سپس در شهرداری آبادان کارگری می کرد. پدرش از خانواده های عرب خوزستان منطقه اهواز میباشد امیر فرزند ارشد خانواده …
مولوی عبدالناصر جمشیدزهی
وی بعد از هجوم ناجوانمردانه سپاه به منزلش در خاش بلوچستان به ناچار دیار خود را ترک میگوید و به پاکستان هجرت میکند. شیخ عبدالناصر تحصیلات خود را در پاکستان تکمیل میکند و پس از فارغ التحصیل شدن در دانشگاه پاکستان رهسپار دانشگاه دمشق سوریه شد و بعد از گذراند دو سال در رشته ی …
استاد بهمن شکوری – شمال ایران (تالش)
ایشان را شاید بتوان اولین شهید اهل سنت ایران پس از این انقلاب شوم نامید. استاد شکوری که از دانشمندان اهل سنت شمال کشور و منطقه زیبا و سرسبز طالش بود را به بهانه اینکه شما به عتبات عالیات و همچنین امام جعفر صادق توهین کرده اید در سال ۱۹۸۶ میلادی و در سن تقریبا …
مولوی نعمت الله توحیدی – زاهدان
ایشان در سال ۱۳۳۱ هجری شمسی در روستای گوهردشت بلوچستان از توابع زاهدان چشم به جهان گشود و پس از به پایان رساندن مقدمات علوم اسلامی در مدارس زاهدان بلوچستان برای ادامه تحصیل راهی کشور پاکستان میشود و تحصیلات دینی خود را در دانشگاه بدرالعلوم پاکستان به اتمام می رساند. شیخ نعمت الله پس از …